5f4fc3f89893312f09cb930e2b850ab8
Recomandari · Sfaturi

Cum ingrijim pielea in sezonul rece

1. Consuma multe lichide

Hidratarea este esentiala in sezonul rece, poate chiar la fel de mult ca si vara. Vantul puternic si frigul pot conduce cu usurinta la uscarea si deshidratarea pielii. Cu cat vei consuma mai multe lichide, cu atat pielea ta va avea un glow mai sanatos.

2. Acizi grasi Omega 3

Consuma mult ulei de peste, ulei de masline si eventual ia suplimente pe baza de acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Acestia conduc la hidratarea optima a pielii, motiv pentru care nu trebuie sa iti lipseasca din alimentatie.

3. Evita sa consumi prea multa cafea

Cu toate ca este elementul cheie pentru ca tu sa functionezi mai bine inca de la prima ora a diminetii, o cantitatea prea mare de cafea va conduce la deshidratarea pielii. Asadar, evita sa consumi mai mult de doua cesti cu cafea pe zi.

4. Hidrateaza-te cu ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre uleiurile minune descoperite recent de femeile din Romania. Acesta este bogat in vitaminele E si K si hidrateaza puternic pielea, chiar si pe cea mai uscata.

5. Hidrateaza-ti buzele

Nu cheltui sume impresionante pe un balsam de buze colorat si mega parfumat. Ai la indemana un produs natural si foarte puternic hidratant, la un pret de maxim 5 ron: unguentul cu galbenele, pe care il poti gasi in orice farmacie sau plafar.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top